Amsterdam noch Porto: Ajax-flop Jorge Sánchez op weg naar Cruz Azul

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Amsterdam noch Porto: Ajax-flop Jorge Sánchez op weg naar Cruz Azul

Jorge Sánchez overtuigde niet op de Dragão
Jorge Sánchez overtuigde niet op de DragãoAFP
Jorge Sánchez's dagen in Europa lijken voorlopig geteld. De Mexicaanse back is naar verluidt op weg naar Cruz Azul, dat uitkomt in de Mexicaanse Liga MX. Hiermee lijkt er een definitief eind te komen aan het mislukte huwelijk met Ajax.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano maakt de Mexicaanse international zich op om voor drie miljoen euro naar Cruz Azul te vertrekken.

Jorge Sánchez, die in de zomer werd uitgeleend aan FC Porto, is nauwelijks een optie geweest voor Sérgio Conceição in het Estádio do Dragão. De 26-jarige full-back, die 41 caps heeft voor Mexico, kwam 23 keer in actie voor de blauwe-witten uit Porto, maar verscheen slechts acht keer aan de aftrap.

Sánchez kwam in totaal 26 keer uit voor Ajax in het seizoen 2022/2023 nadat hij voor circa vijf miljoen euro werd overgenomen van Club América. 

Het was overigens al te voorzien dat FC Porto de optie tot koop voor vier miljoen euro niet zou lichten, niet in de laatste plaats omdat de verdediger door Sérgio Conceição uit de selectie van het eerste elftal was gehaald. Het is de moeite waard om te onthouden dat Jorge Sánchez in de wintermarkt ook het doelwit was van América uit Mexico, de club die hem in het Europese voetbal lanceerde.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen