Mark van Bommel is toe aan een nieuwe uitdaging en staat voor vertrek bij Antwerp

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Mark van Bommel is toe aan een nieuwe uitdaging en staat voor vertrek bij Antwerp

Van Bommel is bezig aan zijn laatste wedstrijden op de bank in Antwerpen
Van Bommel is bezig aan zijn laatste wedstrijden op de bank in AntwerpenProfimedia
Trainer Mark van Bommel staat voor een vertrek bij Royal Antwerp FC. De 47-jarige oud-voetballer van PSV, FC Barcelona, Bayern München en AC Milan is na dit seizoen toe aan een nieuwe uitdaging, zo weten media uit Nederland en België.

Van Bommel wil zelf nog nog niet bevestigen dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij Antwerp. Hij werd de afgelopen week in verband gebracht met de functie van hoofdtrainer bij AC Milan en Feyenoord.

"Dat lees ik ook", reageerde Van Bommel op een persconferentie voor het thuisduel van zondag met Club Brugge. "Wat moet je daarvan vinden als trainer? En wat is daarvan waar? Misschien zijn er wel andere clubs die me gevraagd hebben."

De stand in de kampioenspoule
De stand in de kampioenspouleFlashshare

Van Bommel tekende twee jaar geleden een driejarig contract bij Antwerp. Hij leidde zijn ploeg vorig seizoen naar de eerste landstitel in 66 jaar en won ook de nationale beker. Antwerp presteert dit seizoen een stuk minder en staat laatste in de play-offs voor de landstitel. Directeur voetbalzaken Marc Overmars werd begin dit jaar geschorst door de FIFA voor grensoverschrijdend gedrag in zijn periode bij Ajax.

Antwerp heeft het aanstaande vertrek van Van Bommel nog niet bevestigd. De club kan het seizoen komende donderdag nog enigszins kleur geven in de bekerfinale met Union. De club heeft geen kans meer op prolongatie van de landstitel. Vier duels voor het einde van het seizoen is de achterstand op koploper Anderlecht opgelopen tot 13 punten.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen