'Barcelona aast op Kimmich als contractgesprekken in München spaaklopen'

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

'Barcelona aast op Kimmich als contractgesprekken in München spaaklopen'

Joshua Kimmich's toekomst staat nog niet vast
Joshua Kimmich's toekomst staat nog niet vastProfimedia
De Spaanse krant Mundo Deportivo zegt dat Joshua Kimmich (29) bovenaan het verlanglijstje van FC Barcelona staat. Kimmich beschikt bij Bayern München over een contract dat in 2025 afloopt.

Kimmich is duidelijk geweest dat de volgende coach van Bayern München zijn beslissing over de toekomst zal beïnvloeden, maar dat hij ook weer in gesprek wil met de club.

"Dit is echt een interessante vraag voor mij, maar het is nu niet het belangrijkste. Ik weet dat als je een contract tekent, je dat niet met de coach doet. Je tekent het met de club. Voor mij is de club het belangrijkste, niet alleen de coach,", zo zei Kimmich tegenover AS.

"Ik wil met Bayern praten. En als ik dat doe, ga ik er niet met de pers over praten. Ik richt me alleen op de twee wedstrijden tegen Real Madrid."

'Denk er niet over na'

Over de geruchten dat Kimmich naar Barcelona kan vertrekken, die de voorgaande twee zomers ook al de ronde deden, wil de controleur annex rechtsback niet te veel kwijt. "Op dit moment denk ik hier niet over na. Zoals ik al zei, zal ik eerst met Bayern praten. Maar Barcelona en Real Madrid zijn natuurlijk geweldige clubs met een geweldige geschiedenis."

Verwacht wordt dat Bayern Kimmich deze zomer zal verkopen als hij uiteindelijk een verlenging afwijst. Als Barcelona er niet in slaagt om Kimmich te kopen, zullen ze zich wenden tot Real Betis' Guido Rodrguez.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen