Jets QB Aaron Rodgers begint 'zonder limitaties' aan eerste trainingskamp

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Jets QB Aaron Rodgers begint 'zonder limitaties' aan eerste trainingskamp

Aaron Rodgers kan weer volledig aansluiten bij de groepstraining
Aaron Rodgers kan weer volledig aansluiten bij de groepstrainingProfimedia
Viervoudig NFL MVP Aaron Rodgers zal er klaar voor zijn als de New York Jets op 20 mei beginnen met hun offseason trainingsactiviteiten (OTA's). Jets HC Robert Saleh zei vrijdag dat de 40-jarige quarterback "geen beperkingen" zal hebben acht maanden na de achillesoperatie.

Na een gevierde periode bij Green Bay eindigde Rodgers' debuut in 2023 bij de Jets al na vier snaps met een gescheurde linker achillespees.

Saleh bevestigde dat Rodgers op schema ligt om deel te nemen aan "fase drie" van de OTA's, een periode van vier weken waarin teams 10 trainingen kunnen houden met contactloos 11-op-11-oefeningen.

"Zodra fase drie begint, verwachten we geen beperkingen van wat we wel en niet met hem kunnen doen," vertelde Saleh vrijdag aan het begin van een tweedaags rookie minicamp aan verslaggevers.

Rodgers nam tijdens de laatste maand van vorig seizoen beperkt deel aan de trainingen. "Hij kan nog steeds gooien", zei Saleh per ESPN. "Hij is duidelijk nog aan het revalideren, maar er zijn geen problemen met het traject dat hij aflegt."

Nieuw gezelschap in de QB-ruimte

Rodgers was goed voor 59.055 yards, 475 touchdowns en 105 interceptions in 230 wedstrijden voor de Packers tussen 2005 en 2022, met een record van 147-75-1. Hij werd viermaal verkozen tot All-Pro en leidde Green Bay naar een Super Bowl XLV-overwinning tegen de Pittsburgh Steelers.

In de quarterbackkamer van de Jets zitten ook veteraan Tyrod Taylor en rookie Jordan Travis, die vorige maand in de vijfde ronde werd gedraft uit Florida State.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen