Jaylen Warren deelt opmerkelijk detail over Justin Fields: ‘Besproken als returner’

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Jaylen Warren deelt opmerkelijk detail over Justin Fields: ‘Besproken als returner’

Justin Fields tijdens de American football-cursus in Leiden
Justin Fields tijdens de American football-cursus in LeidenFlashscore
Pittsburgh Steelers RB Jaylen Warren (25) heeft een opmerkelijk detail over nieuwbakken QB Justin Fields (25) gedeeld. In de podcast ‘Not Just Football’ van teamgenoot Cameron Heyward deelt Warren dat de Steelers’ special teams coordinator, Danny Smith, een rol voor Fields als returner heeft besproken.

Cam Heyward nam tijdens de Draft Party van de Pittsburgh Steelers een aflevering van zijn podcast op en kreeg onder meer Jaylen Warren te gast. Op een vraag van Hayden Walsh, Heyward’s co-presentator, of Warren oren zou hebben naar kick returns met de nieuwe regels, antwoordde de running back, na wat afkeurende reacties uit het publiek, optimistisch, maar bracht ook een saillant detail naar buiten.

“Ik zou het doen, ik vind het best cool. Zodra je de bal krijgt, gebeurt alles. Maar onze special teams coordinator had het over Justin Fields die daar zou staan.”

“We keken naar hem met een blik van: ‘Justin Fields zou daar achterin staan?!’… Ik vind het best cool.”

De Steelers haalden Fields, die Warren later de snelste speler uit het team noemde, eerder dit offseason in huis na eerder afscheid te hebben genomen van Kenny Pickett. Ook Russell Wilson kwam de gelederen in Steel City versterken na twee tegenvallende jaren bij de Denver Broncos. De impact van de twee nieuwe quarterbacks is voor de jonge Warren duidelijk.

“Het is goed. Het verschil (vergeleken met vorig jaar, red.) is dag en nacht wat betreft leiderschap. Ze brengen veel, ze helpen veel, ze vertellen ons hoe we een route moeten rennen en als we daarin iets fout doen, ze zitten dik op de details… Het helpt enorm."

Ook nieuwe organisatie

De Steelers ontsloegen middenin het seizoen 2023/24 offensive coordinator Matt Canada na langdurig tegenvallende resultaten. Dit offseason werd Arthur Smith, de reeds ontslagen head coach van de Atlanta Falcons, aangesteld als nieuwe OC en deze verandering bevalt Warren wel.

"Het grootste verschil met hem is dat hij interactief is in meetings. Je wilt aandacht besteden want hij vraagt je uit als je niet oplet. Zijn aanpak als OC is erg goed."

Ten opzichte van vorig jaar merkt de voormalig Oklahoma State Cowboy een groot verschil in offensieve filosofie. "Hij wil meer snelheid van de bal af, sneller de huddle breken. Hij eist intensiteit, dat vind ik leuk. Ik zit op dezelfde trein als hem."

Warren’s verwachtingen voor komend seizoen zijn duidelijk: “Super Bowl.”

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen