Philadelphia Eagles nemen afscheid van EDGE Reddick na trade met New York Jets

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Philadelphia Eagles nemen afscheid van EDGE Reddick na trade met New York Jets

Haason Reddick voegt zich bij de New York Jets
Haason Reddick voegt zich bij de New York JetsAFP
De Philadelphia Eagles hebben officieel afscheid genomen van outside linebacker Haason Reddick, die middels een trade naar de New York Jets is gestuurd.

Reddick mikte deze offseason op een trade en werd al overbodig gemaakt bij de Eagles nadat ze ploeg EDGE Bryce Huff aantrok uit free agency en verlengde met EDGE Josh Sweat. De Jets stuurden in ruil voor Reddick een derde ronde pick, die nog kan veranderen naar een tweede ronde pick afhankelijk van Reddick's prestaties, naar de Eagles. Als Reddick 67,5% van de Jets' defensieve snaps speelt óf minstens 10 sacks pakt, krijgen de Eagles een tweede ronde pick.

De 29-jarige Reddick was de laatste twee seizoenen goed voor respectievelijk 16 en 11 sacks in het reguliere seizoen en bereikte in 2022 de Super Bowl met de Eagles, maar verloor die van de Kansas City Chiefs. Reddick kwam in 2021 over van de Carolina Panthers, waar hij één seizoen speelde na de eerste vier jaar van zijn carrière in Arizona te hebben gespeeld.

De vedette uit Temple University kwam de laatste vier seizoenen telkens uit op minstens 11 sacks en pakte in die tijd de vierde meeste sacks in de NFL (51).

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen