Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko helpen Toulouse aan zege bij FC Lorient

Meer

Dallinga was weer eens belangrijk voor Toulouse
Dallinga was weer eens belangrijk voor ToulouseProfimedia
Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko hebben Toulouse in de Franse voetbalcompetitie aan een overwinning geholpen. Dankzij twee doelpunten van de Nederlanders, draaide het elftal van trainer Carles Martínez een achterstand in de uitwedstrijd tegen FC Lorient om: 1-2.

Dallinga maakte in de 59e minuut gelijk door de bal met zijn hoofd richting het doel te verlengen. De ingevallen Cissoko, die in de zomer overkwam van NEC, zette Toulouse in de 83e minuut op voorsprong.

De 23-jarige Dallinga debuteerde in november in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar voor Oranje. Bondscoach Ronald Koeman riep de voormalig speler van Excelsior, die dit seizoen tot dusverre twaalf keer scoorde in de competitie, in maart niet op voor de oefenduels met Schotland en Duitsland.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?