'Keuze voor Robin Koch betekent geen EK voor veteraan Mats Hummels'

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Meer
Advertentie
Advertentie
Advertentie

'Keuze voor Robin Koch betekent geen EK voor veteraan Mats Hummels'

Bijgewerkt
Hummels speelde tot op heden 78 interlands
Hummels speelde tot op heden 78 interlandsProfimedia
Mats Hummels lijkt het aanstaande EK in eigen land uit zijn hoofd te moeten zetten, althans dat denkt BILD. De selectie van Eintracht Frankfurt-verdediger Robin Koch voor het Duitse nationale elftal zou volgens de krant betekenen dat de verdediger van Champions League-finalist Borussia Dortmund er niet bij zal zijn.

De 35-jarige Hummels kwam tot op heden 78 keer uit voor Duitsland. Hij debuteerde in 2010 en speelde tot op heden zijn laatste interland in november 2023.

Hummels werd ook al niet opgeroepen voor het afgelopen WK in 2022. Hij maakte sinds het EK in 2012 vijf eindtoernooien mee. In 2014 werd hij met Duitsland wereldkampioen.

UPDATE: in navolging van het bericht dat Hummels deze zomer niet aanwezig zal zijn op het EK, maakt BILD ook bekend dat Leon Goretzka het toernooi vanuit de huiskamer zal moeten volgen. De 29-jarige middenvelder zou geen uitnodiging ontvangen van Julian Nagelsmann, omdat zijn 20-jarige ploeggenoot bij Bayern München Aleksandar Pavlovic zijn rol zal gaan vervullen.

Wil jij jouw toestemming voor het tonen van reclames voor weddenschappen intrekken?
Ja, verander instellingen